La manera de gaudir i rendibilitzar al màxim la seva piscina

Thursday, April 3, 2014

La manera de gaudir i rendibilitzar al màxim la seva piscina La temporada de bany es redueix als mesos d'estiu per les baixes temperatures ambientals i de l'aigua que es produeixen durant l'hivern .Una solució pràctica i senzilla per augmentar la temperatura en general , és incorporar una coberta telescòpica . Gràcies a les seves formes i colors agradables , aquestes cobertes no alteren estèticament l'entorn de la piscina , alhora que el converteixen en un element de seguretat per a la família . La nostra àmplia gamma li proporcionarà la coberta indicada a les seves necessitats , podent triar entre diferents formes , acabats i mides .

 

Principals avantatges

 

• Augment de la temporada de bany . Li permet gaudir d'un bany a la piscina encara que en l'exterior faci fred , vent o estigui plovent

• Estalvi energètic . En el cas de tenir algun sistema de climatització a la piscina , les cobertes li permetran un important estalvi d'energia en la seva utilització .

• Efecte hivernacle . Disminueix les pèrdues de temperatura durant la nit .

• Seguretat . Les cobertes telescòpiques de piscines són un aliat per a la seguretat de la seva família i mascotes .

• Aigua en millor estat , gràcies al tancament total del perímetre de la piscina , aquesta queda protegida de pol · lució ambiental directa i de tot tipus d'insectes , fulles , etc .

• Estalvi en productes de manteniment . S'aconsegueix que l'evaporació de l' aigua sigui més feble.

 

Alta qualitat i grans prestacions

 

Les nostres cobertes compleixen amb les normes més estrictes i amb les exigències de seguretat de la UE , inclosa la NF P90 - 309 . Per a l'obtenció d'aquesta norma , les cobertes són sotmeses a proves de resistència en situacions de fort vent i amb càrregues pesades de neu .

 

Durant 2 dies , se sotmeten a vents nominals de 100 i 120 km / hora . I , segons exigències de la norma ,aquests vents s'apliquen sobre les cobertes amovibles i semi - corredisses , per períodes de 10 minuts .

 

D'altra banda, les proves de neu es realitzen amb una càrrega uniforme de 60 kg/m2 i de 145 kg/m2 en càrregaextrema durant 120 minuts a -10 º C. Tota una garantia de confiança perquè vostè gaudeixi de la seva coberta durant molt de temps.

Please reload

Reparació limpiafondos Zenit - Dolphin

March 17, 2014

1/2
Please reload

Featured Posts
Missatges Recents
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Aquadisseny © 2012   | 

Contacte  | 

Síguenos en:

  • Facebook App Icon
  • YouTube Basic Square
  • Twitter App Icon
  • Google+ Basic Square